Postanite HYLA predstavnik

Ljudi su jedna od glavnih preokupacija firme HYLA Bosna i Hercegovina. Oni su izvor naše snage. Razvijamo kulturu koju, prije svega, određuje poštovanje i uvažavanje svakog člana našeg tima. Mi Vam nudimo mogućnost predstavljanja kompanije koja proizvodi najnapredniji i najbolji system za održavanje prostorne higijene na tržištu. Cilj nam je imati funkcionalnu organizacijsku strukturu sa informisanim, vrhunski obučenim i zadovoljnim saradnicima koji preuzimaju odgovornost za obavljanje zadataka i koji našim klijentima pružaju najbolju uslugu za njihove sadašnje i buduće potrebe. U ostvarenju ovog cilja sudjeluju svi zaposlenici jer zajedno činimo Hyla Tim Bosne i Hercegovine.

Skraćeno radno vrijeme ili puno radno vrijeme – sa HYLOM ćete moći da definišete svoju profesionalnu budućnost. Posle kratkog perioda stručnog prilagođavanja i besplatne obuke, na Vama je da odlučite da li želite da se pridružite našem timu kao diler, distributer…

Naša su vrata bez diskriminacije otvorena svim ljudima koji dijele iste vrijednosti i entuzijazam kao i mi. Posao u HYLI predstavlja isproban put do uspjeha, sa već isplaniranim programom, podsticajima i nagradama koji će vam pomoći u postizanju finansijske stabilnosti i nezavisnosti.

Kontakt osoba odgovorna za Vas će vam objasniti sve mogućnosti buduće saradnje sa nama.

POSTANITE DIO USPJEŠNOG TIMA!