HYLA GST je sistem za čišćenje prostorija i vazduha u njima sa motorom i jedinstvenim centrifugalnim GST separatorom koji je zaštićen međunarodnim patentom. Hyla GST je napravila korak ispred u istoriji čišćenja vazduha i prostora svojom “Gejzir Separator Tehnologijom“.

Vazduh se uvlači u čistač kroz poseban mehanizam. Rotirajući separator odvaja čvrste djeliće prašine, zadržava ih u vodi i samo čist, vodom opran vazduh izlazi iz aparata. Ovo je moguće samo zbog posebnog patenta, kojim je onemogučen prodor vode u motor. Pogledaj ovdje kako HYLA radi!

Hyla je jedinstveni sistem vodene filtracije, koji koristi samo jedan vodeni filtrer. Za poređenje: klasični filteri, mikro filteri, elektro pokretani filteri koji se najčešće koriste u prečišćivačima vazduha ili u usisivačima prašine ne mogu zadržati sitne čestice prašine nego ih vraćaju u prostoriju u vazduh koji ponovo udišemo.

To je razlog što je HYLA jedan od vodećih sistema za čišćenje vazduha i prostora na svijetu! Napravljena je od vrhunskih materijala prema ISO 9001 standardu i posjeduje “Green Base Bio Tehnology Atest“.

Kupovinom HYLE činite ogroman korak ka poboljšanju Vašeg zdravlja i zdravlja Vaših ukućana. HYLA u najvećoj mjeri uklanja prašinu, gasove, alergene i grinje tokom redovnog čišćenja i u isto vrijeme osvježava. Pročitaj tekst o grinjama!

Pogledajte video o HYLA GST